25.03.: BKC Tuzla – „Zlatni lančić od bižuterije“ (Monodrama Andrije Miloševića)

by admin
| 21:00

Andrija Milošević, trenutno jedan od najpopularnih glumaca u regiji, sa svojom monodramom „Zlatni lančić od bižuterije“ već mjesecima puni dvorane širom regiona . Upravo sa ovom hit predstavom Andrija će 25. marta gostovati u Bosanskom kulturnom centru Tuzla.

Andrija je gledatelje već naučio da je izvrstan komičar, što će potvrditi i u predstavi „Zlatni lančić od bižuterije“. Riječ je o humorističnoj monodrami redatelja Miodraga Karadžića.

„To je priča o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom. Kako mu ništa ne polazi od ruke, on odluči da će se bogato oženiti i tu kreće surova priča o našoj svakodnevici i mladima koji zbog novca često pristaju na sve. Naravno, sve situacije u kojima se moj lik nalazi su jako smiješne i zabavne“, opisuje Andrija, te time šalje najbolju pozivnicu za predstavu.

Predstava se, po Andrijinim riječima, dogodila slučajno. Monodrama, sa elementima stand up komedije ima univerzalnu temu, priču o muško – ženskim odnosima u kojoj se svako može pronaći.

25. marta  Andrija Milošević će  „Zlatni lančić od bižuterije“ predstaviti tuzlanskoj publici, a karte za ovu hit komediju su već u prodaji, u marketing službi Bosanskog kulturnog centra, i na štandu kod „Seje i Vilija“.

Ova predstava biće odigrana u okviru obilježavanja 20. rođendana tuzlanskog BKC – a, koji je uz tuzlansku agenciju „Zeus“, koproducent predstave. 

BKC TUzla / Početak 20.00 h / Info: 035 311 070