29.10.: Timmo at Električni Podrum Vol.3

by admin
| 10:28

Na Jezeru Modrac, u subotu 29.10 počinje sezona underground party-a pod nazivom“ Električni podrum“.

Organizator je Udruženje za razvoj elektronske kulture i umjetnosti Stereo Sektor. Udruženje realizovalo niz uspješnih party serijala (Električna šuma , Električni podrum i Električni private), zahvaljujući kojima je značajno obogaćen noćni život na području TK.

Novi projekt, pod nazivom „Stereo Sektor Clubbing“, ide i korak dalje. Naime, svakog drugog vikenda, do kraja sezone, bit će održavane underground žurke sa techno, tech house, deep, minimal i old school funky zvukom.

Početak sezone je rezervisan za DRUMCODE i u skladu s tim, prvo veliko ime je bugarska zvijezda Valerie Ivanov aka TIMMO. Timmo je začetnik techno muzike u Bugarskoj, a Evropu je brzo osvojio svojim trakama koje je izdao za DRUMCODE i OCTOPUS.

Od 2009 ima svoju online radio emisiju pod nazivom „Big room“, u kojoj je ugostio Umek, Alan Fitzpatrick, Robert Babicz, Fergie … Mnoga imena poput Carl Coxa Adam Beyera, Richie Hawtina, Len Fakia podržavaju Timmov rad puštajući njegove trake na svjetski poznatim eventima. S Timmom DJ pult ce dijeliti Aid Vehabović, Kido, Black Acid, Fulan Perez i Alexander De Funk .

Za sigurnost na zabavi će biti zaduženi momci iz security guard agencije „Securitas“ . Ulaznice po promotivnoj cijeni će moguće biti nabaviti kod Stereo Sektor promotera , a na dan partya cijena će biti nešto viša. Dodatne informacije o eventu i promoterima mozete naci na FB stranici Stereo Sektor

Restoran: Miris dunja – Jezero Modrac / Početak: 22.00 / Info: 062 062 847