29. i 30. 10.: BKC Tuzla – “Sjajni momci” – hit predstava

by admin
| 19:06

Nakon niza uspješnih izvođenja širom BiH, hit predstava “Sjajni momci” 29. oktobra 2016. godine doživjet će i tuzlansku premijeru premijeru u velikoj sali BKC-a, a zbog velikog interesovanja na programu je i dan kasnije 30. oktobra.

“Sjajni momci”, Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović do suza su u ranijim izvođenjima uspjeli do suza nasmijati publiku širom BiH što obećava dobru zabavu i Tuzli.

Predstava „Sjajni momci” je rađena po tekstu Neila Simona u originalu „Sunshine Boys”. U predstavi se Nadarević i Bašić pojavljuju kao dva penzionisana komičara, Hari i Alikoje Harijev sestrić Zlatan (Moamer Kasumović) poziva da učestvuju u TV emisiji posvećenoj komediji. U emisiji Hari i Ali treba da izvedu svoj proslavljeni skeč „Kod doktora“. Međutim, problem je što su njih dvojica prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvara u komični fijasko furiozo.

BKC Tuzla 19.30 sati / Informacije i rezervacije : 035 / 311 070.