Omega Beko 20170714

farah baner

2407 slabinacKrunoslav Kićo Slabinac jedna je od legendarnih zvijezda ex – yu scene održati će koncert u BKC TK Tuzla u srijedu, 6. septembra 2017. godine sa početkom u 20,00 sati.

Comment

2007 robinzonRobinzon 11. avgusta slavi svoj 20.rođendan, a domaćini su odlučili da na ovom Robinzon Birhtday party-ju u goste dovedu jednu istinsku svjetsku zvijezdu, a ona se zove  Alex Gaudino.

Comment

2806 pejakovicMonodrama "Bh. stend-drp tragedy" novi je komad prvaka drame Narodnog pozorišta u Sarajevu i jednog od naših najvećih glumaca Josipa Pejakovića, koja će praizvedbu imati 8. jula u galeriji BKC-a u Sarajevu, u sklopu Baščaršijskih noći. Nakon praizvedbe u Sarajevu i tuzlanska publika će moći da vidi Pejakovićevu monodramu "Bh. stend-drp tragedy" na sceni JU BKC TK Tuzla. 

Comment

2406 kalidoskopDeveto izdanje Međunarodnog festivala mladih Kaleidoskop, održat će se od 13. do 16. jula 2017. godine.

Comment

2106 VWI četvrto izdanje VW festivala, na istoj lokacij kao i prethodna tr održat će se 30. jula 2017. godine.

Comment

1106 robinzonI ovoga ljeta mol restorana Robinzon, na jezeru Modrac/Lukavac, postaće jedan od najveći open air party-a u regionu, jer i ove godine u dva termina održava se prvo Robinzon BRODOLOM 9, te u avgustu rođendanski Robinzon party.

Comment

0306 artzPannonica i arTz Festival po treći put predstavljaju popularni muzički događaj: „Pannonica arTz Open Air". Događaj će se održati na jedinstvenoj turističkoj atrakciji Tuzle - Kompleksu slanih jezera „Pannonica“ - plato Vrtić u okviru 4. festivala savremene umjetnosti „arTz“.

Comment

0206 balasevicNakon decenijskog isčekivanja Đorđe Balašević će 30.06.2017. održati svoj veliki koncert pod nazivom „Tajni gaz „  na stadionu Tušanj u Tuzli.

Comment

2405 love story"Brodolom" jedna od najvećih ljetnih zabava na otvorenom, svoje 11. izdanje će doživjeti 5. augusta u prostoru Carinske zone u Tuzli.

Comment

2205 soundVođeni pozitivnim iskustvom i feedback-om učesnika i publike prvog ''Sound of Nature'' Festivala, organizatori su odlučili priprediti i drugi po redu ali ovoga puta na novoj lokaciji i sa novim sadržajem.

Comment

Stranica 1 od 40

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu