GO SDP BIH Tuzla: Predstavljeni kandidati i kandidatkinje za GV i gradonačelnika Tuzle

by admin
| 20:15

Sinoć je u BKC-u Tuzla održan promotivni skup SDP BiH Tuzla na kojem su zvanično predstavljeni kandidati i kandidatkinje za Gradsko vijeće Tuzla za Lokalne izbore 2016.godine  i kandidat za gradonačelnika Tuzle, Jasmin Imamović.

Skupu su se obratili kandidati i kandidatkinje sa liste Alen Kapidžić,  Sunčica Delibegović, Elida Saletović, Rejhana Dervišević  i nosilac liste Aleksandar Vujadinović, koji su kroz svoja izlaganja predstavili izborni program SDP BiH Tuzla i time potvrdili da i ovaj izborni ciklus, SDP BiH Tuzla nastupa sa transparentnom, jasnom i razvojnom vizijom našeg Grada.

Kandidat SDP BiH za gradonačelnika Tuzle, Jasmin Imamović, istakao je da vrijednosti Tuzle predstavljaju suštinske vrijednosti Bosne i Hercegovine, te da ovog puta Tuzlu a i Bosnu i Hercegovinu branimo antifašizmom, a onaj ko udara na temelje ideje antifašizma udara na ideju BiH.

Prisutnima se obratio i zastupnik SDP BiH u Parlamentarnoj skupštini BiH i potpredsjednik SDP BiH, Denis Bećirović te zastupnik SDP BiH u Zastupničkom domu FbiH i predsjednik KO SDP BiH Tuzla, Enver Bijedić koji su poručili da je Bosna i Hercegovina jedinstvena i cjelovita i iznad svakog pojedinca a na istoj niti se zadržao i predsjednik SDP BiH, Nermin Nikšić koji je rekao da je tako i Tuzla iznad svakog ličnog i partijskog interesa. Upućene su riječi podrške kandidatu za gradonačelnika Tuzle Jasminu Imamoviću kao i svim kandidatima i kandidatkinjama za Gradsko vijeće Tuzla za Lokalne izbore 2016.godine.

(Tuzlainfo.ba)