Naša stranka: U kampanju ulaze sa sloganom „Budimo dobre komšije“

by admin
| 11:16
Naša stranka na lokalne izbore izlazi sa porukom zajedništva i saradnje, te najavljuju da će i nakon ovih izbora nastaviti sa vrijednim radom na poboljšanju stanja u lokalnim zajednicama, biti glas građanki i građana kroz zagovaranje njihovih inicijativa, te predlagati rješenja za siguran i ugodan život u lokalnim zajednicama.
 
„Naša stranka u kampanju ide sa porukom ‘Budimo dobre komšije’. U ovoj atmosferi straha i podjela koju kreiraju nacionalne stranke, mi ćemo govoriti o budućnosti, o saradnji, o konkretnim zadacima koji stoje pred nama. Radićemo, kao i do sada, na osjećaju zajedništva i odgovornosti. Nemamo mi vremena za predizborne budalaštine, trikove i spinove, previše je posla koji moramo obaviti za našu djecu i penzionere, za male poduzetnike i naše komšiluke.“, kazao je Albin Zuhrić, generalni sekretar Naše stranke.
 
„Obećavamo mjesec dana pozitivne kampanje, gdje ćemo se fokusirati na dobre prijedloge i kvalitetna rješenja. Obećavamo i osiguranje ravnopravne zastupljenosti žena i muškaraca u našoj kampanji, te se nadamo da će i drugi pratiti naš primjer. Što je možda najvažnije, obećavamo da ćemo se s našom kampanjom spustiti u mahale, naselja, kvartove, i razgovarati sa našim komšijama lice u lice. Neki će se mjesec dana boriti da nas opet podijele i naprave budalama, mi ćemo se boriti protiv toga, i na kraju će se pokazati da u Bosni i Hercegovini ima mnogo poštenih ljudi, vrijednih građana i dobrih komšija“, poručio je Zuhrić.
 
(Tuzlainfo.ba)